Spring naar inhoud

Over mij

Mijn naam is Marlous de Klerk. Ik ben natuurgeneeskundig en orthomoleculair therapeut. Na jarenlang als product marketeer gewerkt te hebben bij een groot ICT-bedrijf vroeg ik mijzelf af  “Hoe ik nu leef, wil ik dat tot mijn 65ste doen? Waar ligt mijn hart?” De vraag stellen was hem beantwoorden. Ik ben een vijfjarige opleiding Natuurgeneeskunde gaan volgen en heb deze succesvol afgerond. Vervolgens heb ik een opleiding tot orthomoleculair therapeut voltooid. Sinds een aantal jaren werk ik met veel plezier in mijn praktijk.

Voor mij is het contact met wie we in essentie zijn heel belangrijk. Alles draait om harmonie tussen lichaam en geest. In deze tijd zie ik dat mensen vervreemd raken van zichzelf. Wij zijn onderdeel van de natuur. Op het moment dat ons lijf even niet meer doet wat het moet doen, is het belangrijk te kijken of je het zelfgenezend vermogen van je lichaam kan stimuleren. En dat je kijkt naar wat er voor handen is in de natuur.

Naast mijn praktijk ben ik docent aan een tweetal opleidingen. Lesgeven is een boeiende aanvulling op mijn praktijk. Mijn passie voor de natuurgeneeskunde, voeding en kruiden komt zo mooi samen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NWP, dit betekent dat de behandelingen gedeeltelijk of volledig worden vergoed door de meeste verzekeraars. In dit overzicht kun je precies zien wat welke verzekeraar vergoed.

Praktijk voor Natuurlijke GezondheidPraktijk voor Natuurlijke GezondheidPraktijk voor Natuurlijke GezondheidPraktijk voor Natuurlijke GezondheidPraktijk voor Natuurlijke Gezondheid