Spring naar inhoud

Zwanger

Zwanger Dronten | Een gezonde zwangerschap voor jou en je kleine

Gefeliciteerd je bent zwanger. Een bijzondere periode. Je lichaam ondergaat allerlei veranderingen, fysiek, psychisch en hormonaal. Nu gaat een zwangerschap niet altijd gepaard met een roze wolk en kun je last hebben van zwangerschapskwaaltjes zoals misselijkheid, rugklachten, spataderen, moeheid, brandend maagzuur, kramp in je kuiten en hoofdpijn. Advies of ondersteuning in deze periode kan dan fijn zijn.

Gezonde moeder, gezonde baby!

In de zwangerschap mogen niet alle medicijnen gebruikt worden. Des te meer reden om te kijken naar een natuurlijke manier om je zwangerschapsklachten aan te pakken.

Voedingstekorten hebben invloed op de moeder en het kind. Ook tijdens het geven van borstvoeding is voeding belangrijk. Duidelijke uitleg en adviezen op maat, waar je met je voeding op moet letten tijdens en na de zwangerschap. Eventueel aangevuld met supplementen.

Zwangerschapsmassage

Een massage helpt je te ontspannen. Je spieren worden soepeler, je ademhaling wordt dieper en je hoofd komt helemaal tot rust. Tijd voor jezelf, om bewust je lichaam te voelen. Naast ontspanning heeft masseren meer voordelen voor jou en je baby. Het helpt je lekker in je vel zitten, ondersteunt het immuunsysteem, vermindert stress, je slaapt er beter van en het helpt bij spataderen

Wanneer mag je een zwangerschapsmassage? Na 14 weken kun je beginnen met zwangerschapsmassage. En je kunt doorgaan met de massages tot aan de bevalling. Zolang het goed voelt voor jou en je kleine.

Kijken wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan snel een afspraak. Klik hier

Fijn om tijdens deze periode op een gezonde manier met mijn zwangerschap bezig te zijn.