Spring naar inhoud

Rugklachten

Rugklachten Dronten |Oplossing voor je nek- en rugklachten?

Nekpijn en rugklachten staan in de top 10 van grootste ziektelast. Vaak ontstaan de klachten door een verkeerde houding, stress en lichamelijke overbelasting. Bij rugklachten kun je denken aan stijve nek, ischias, lage rugklachten, heupklachten, spit, zeurende rugpijn, schouderklachten, hoofdpijn en beenklachten.

Het belang van je rug is groot. Alles in ons lichaam is verbonden met je rug. En rugklachten ontstaan niet voor niets. Je lichaam wil je iets vertellen. Inzicht en natuurlijke geneesmiddelen en behandelmethoden kunnen je hiermee helpen.

Met de Dorn therapie en breuss massage behandel ik rugklachten. De Dorn Methode is een behandeltechniek waarmee op een zachte manier een scheefstand in bekken en wervelkolom wordt gecorrigeerd. De basis van de Dorn therapie is altijd het corrigeren van het beenlengteverschil. Waarvan je snel verbeteringen voelt.

Breuss massage is een massage die zich vooral richt op de wervelkolom en de tussenwervelschijven. Het is een hele rustige therapeutische rug massage, welke ook bij zeer acute rugklachten en sterk verkrampte spieren heilzaam is.

In alle jaren dat ik nu met de Dorn methode werk zie ik elke keer weer de mooie effecten. Pijnklachten kunnen direct verminderen en ook is over het algemeen meer beweging voelbaar in het bekken tijdens het bukken. Daarnaast krijgt u een eenvoudige oefening(en) mee naar huis om te voorkomen dat het beenlengteverschil weer terug komt. Vaak zijn er slechts twee tot drie behandelingen nodig.

Met acuut en chronische rugklachten kunt u bij mij terecht. Ervaren wat ik voor jouw rugklachten kan betekenen? Maak een afspraak.

Erg blij met je geboden hulp. Mijn rug gaat nu goed. En ik luister ook eerder naar signalen van overbelasting.