Spring naar inhoud

Tarieven

Praktijk voor Natuurlijke Gezondheid is aangesloten bij koepelorganisatie RBCZ en beroepsvereniging NWP. Dit betekent dat een (deel)vergoeding mogelijk is, afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering. Supplementen, tincturen en overige middelen vallen hier buiten. Op de website van de NWP vind je de actuele lijst met vergoedingen.

NB: De vergoeding die je krijgt van de verzekeraar geldt vanaf het eerste consult. Het eigen risico op je zorgpolis is niet van toepassing op mijn consulten.

Mijn tarieven:

  • Eerste consult € 95,-
  • Tweede consult + vervolgconsulten € 85,-

Je kan pinnen of contant afrekenen.

De volledige consultprijs wordt in rekening gebracht bij niet tijdig afzeggen (24 uur van tevoren) of als je de gemaakte afspraak niet nakomt.

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) maakt het mogelijk om een klacht op een effectieve en laagdrempelige wijze af te handelen. Indien je een klacht hebt, hoor ik dit uiteraard graag, zodat we samen kunnen kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Indien dit niet lukt,  kun je contact opnemen met de Klachtenfunctionaris van de NWP. Blijkt het niet mogelijk je klacht met met hulp van de Klachtenfunctionaris op te lossen, dan zal de klachtenfunctionaris je verwijzen naar de Geschilleninstantie CAMCoop.