Spring naar inhoud

Voeding

Voeding Dronten | Voedingsadvies op maat

Soms raak je de weg kwijt met alle reclames, keurmerken en tegenstrijdige gezondheidsadviezen. Wat is nu goede voeding voor mij? De meeste mensen worden zich pas bewust van gezondheid als ze ziek worden. Dan ervaren ze wat ze missen. Gezondheid is niet vanzelfsprekend. Met juiste voeding zijn veel gezondheidsklachten te voorkomen, te verminderen en soms zelfs op te lossen.

En dus is er meer aandacht nodig voor preventie, ofwel het voorkomen van klachten door het onderhouden van je gezondheid. Mijn adviezen zijn informatief en praktisch, en hebben tot doel dat je zelf je weg kunt vinden in het bewaren van de balans in je gezondheid.

Glutenvrij en suikervrij

Steeds meer mensen kunnen niet tegen gluten of tarwe, denk aan glutenintollerantie, tarweallergie en coeliakie. Ik heb zeer ruime ervaring met glutenvrije voeding of eten zonder suiker. Dus wilt u hier ondersteuning bij dan bent u van harte welkom.

Sport en voeding

Als sporter is voeding erg belangrijk. Met de juiste voedingskeuzes blijf je gezond en verbeter je sportprestaties. En niet onbelangrijk met voeding kun je sportblessuren voor blijven.

Tijdens het eerste gesprek neem ik een voedingsanamnese af. In het tweede gesprek koppel ik het advies terug. Het persoonlijk voedingsadvies is afgestemd op jou, je leefsituatie en je lichamelijke klachten.

Wil je een gezondere levensstijl? En aan de slag met bewust gezonder eten? Maak dan snel een afspraak. Klik hier

Ik kan weer genieten van eten, probeer nieuwe recepten uit en het belangrijkste ik ben af van mijn buikpijn en opgeblazen gevoel.”